id=2899
Категория: Испытание замков (взлом, тестирование)
Метод тестирования: Взлом отмычками
Цилиндровый механизм. Производитель: EVVA. Артикул:
Описание: Picking 5 Pin EVVA Rim Cylinder
2 125 просмотров
Время взлома: 2 мин
Похожее видео:
Комментарии к видео на YouTube:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ @acejtv9258 22.05.2015 What about Primus padlocks? Are you able to pick those with the double edge key.           @RosinDubh37713 23.05.2015->I've never tried to pick one Jason, but would like to have a try!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ @timothywleung 26.03.2012 Awesome picking!!! That keyway looks nasty!
Those "screw in rim cylinders" are actually called "Mortise cylinders". It may not be common in the UK. Sorry if I am being rude.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ @RosinDubh37713 14.10.2009 Cheers mate!! :0)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ @jordanhuusy 14.10.2009 sweet locks, awesome job picking!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ @DrBint 05.10.2009 Nicely picked mate! 4 for a quid, can't go wrong for that... if you want rid of any of them gimme a shout, wouldn't mind one of those for the collection :D
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ @RosinDubh37713 04.10.2009 Cheers buddy!!! :0)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ @lockpickingmen 04.10.2009 Excellent man 5*
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ @RosinDubh37713 03.10.2009 Cheers buddy!!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ @808fophun 03.10.2009 great job
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ @RosinDubh37713 03.10.2009 Cheers ol pal!! :0)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ @bobcat5AM 03.10.2009 Top picking as always mate! :o)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ @RosinDubh37713 03.10.2009 Cheers ol pal!! :0)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ @RosinDubh37713 03.10.2009 Thanks mate!! :0)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ @RosinDubh37713 03.10.2009 Cheers buddy!!! :0)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ @RosinDubh37713 03.10.2009 Cheers buddy, yeah the little keyway does make it a little tricky.
THANKS!! :0)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ @S1DESHOWMICK 03.10.2009 Nice bag of locks. great picking as well mate.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ @sivartniknar 03.10.2009 like the locks man , 5s buddy :~)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ @redbull4901 03.10.2009 good pick mate!!!!!
keep it real.......
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ @RosinDubh37713 03.10.2009 No mate it didnt! I suppose it all depends on how many spools and how deep they are cut!
sorry about that i'll try and get you a biger one next time LOL :0)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ @douro20 03.10.2009 That thing didn't have a very big false set...
Только зарегистрированный пользователь имеет возможность добавить свой комментарий
Субтитры (google перевод):
Ребята собираются попытаться добраться до гонок
эти корейские 5 вечера номера и аа ребенок Я
это один в Луксоре пойти онлайн мой человек
от него было найти этот я
биотин некоторые мобильные выглядит ужасно А на никогда не умер
я вообще-то
Понедельник фунт и
сирота заменить его чем-то
Фритаун пятьдесят в победу она была спланированная, что IO
правозащитники Я за то попал сюда труба
Я П.И.